Nieuws van de WOM

(WijkOntwikkelingsMaatschappij)

Het streven van de WOM is om nog voor de zomer in verkoop te gaan met de woningen van de Ooster Es (naast de Oosterpoort). De start van de bouw staat vervolgens gepland voor begin 2020. Het kan zo zijn dat, vooruitlopend op de start verkoop, op en rond het terrein al wat activiteiten plaatsvinden. Die hebben betrekking op alle stukken die noodzakelijk zijn voor de start van het project.
Omwonenden krijgen een uitnodiging voor een informatie avond op maandag 18 maart, van 19.00 – 20.00 uur in de Huiskamer van de Laares, Tulpstraat 63 (oftewel in school). Ook andere geïnteresseerde bewoners uit de Laares zijn welkom. Eventuele vragen kunnen gemaild worden naar info@delaares.nl. 

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.