Toegekende wijkbudgetten

Overzicht van de aanvragen van januari t/m maart 2019

(klik op afbeelding voor vergroting)

3 reacties

 1. Wijkbudget Laares zei:

  Beste Klaas,
  De aanvraag omtrent het verbeteren van de speeltuin in het Aldenkampplantsoen is afgewezen omdat het aanvraagbedrag (veel) hoger ligt dan het totale budget dat de we als wijk hebben. Er is dit jaar €13.100 beschikbaar en dit is bedoeld voor alle projecten in de wijk. Het is zeker mogelijk dat het veel goedkoper kan als meerdere ouders de handen uit de mouwen willen steken. Wij zijn alleen verantwoordelijk voor het budget. Voor meer informatie voor het aanvragen van budget, kijk op de website: http://www.laares.nl

  24 april 2019
  Beantwoorden
  • Ilse Baas zei:

   Misschien is het een idee om hiervoor een oproep op FB van de wijk of in de wijkkrant te plaatsen? We hebben nu best wat ouders in de wijk wonen, zullen er vast wel een aantal van de handen uit de mouwen willen steken? Ik in ieder geval wel!

   15 september 2019
   Beantwoorden
 2. Klaas de Zee zei:

  Waarom is het wijkbudget van de speelplek in het Aldenkampplantsoen afgewezen?
  Zou het niet voor veel minder en met meer ouders, die de handen uit de mouwen willen steken op te lossen?

  17 april 2019
  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.