Bericht van onze vertrekkende voorzitter

Er is een tijd van komen en gaan

Ria en ik zijn in juni verhuisd van de Papaverstraat naar Stroinkslanden. Dit betekent dat wij onze activiteiten hebben afgebouwd voor de Wijkcommissie. In de anderhalf jaar dat wij deel uit mochten maken van de wijkcommissie Laares hebben wij met ontzettend veel lieve en bijzondere mensen kennis mogen maken. Dankzij de vrijwilligers van de wijkcommissie konden wij het verschil maken in de wijk. Uiteraard leven wij in een andere tijd dan jaren terug. Door de nieuwbouw van de Laares is de samenstelling van bewoners door de jaren heen veranderd. Veel jonge gezinnen, waarvan beide ouders werken en daarnaast de sociale verplichtingen maakt dat ook saamhorigheid en verbinding in de wijk een andere dimensie heeft gekregen. Overigens is dit niet alleen in onze wijk een feit maar ook een thema bij andere wijkcommissies binnen Enschede. Dit betekent dat wij samen met de gemeente, Enschede breed moeten kijken hoe wij een transitie kunnen maken naar wijkcommissie 2.0.
Wij hopen dan ook dat er vanuit de verschillende generaties binnen de wijk bewoners zijn, die vanuit hun eigen tijdsbeeld mee willen denken over een wijkcommissie nieuwe stijl! Verder wensen wij de nieuwe bestuursleden een goede tijd in de Laares!

Als laatste willen Ria en ik een ieder bedanken waar wij de afgelopen anderhalf jaar mee hebben mogen samenwerken. Zonder jullie was het niet gelukt. Het ga jullie allemaal goed.

Ria Warntjes en Pim van der Velde

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.