Laatste nieuws uit de wijk

Herhaling: Vrijwilligers gezocht

Ook in het jaar 2020 zijn we als wijkcommissie op zoek naar nieuwe vrijwilligers. We zijn enorm blij met de betrokkenheid en de bevlogenheid waarmee onze vrijwilligers zich inzetten voor onze wijk. Ook zijn we altijd nog op zoek naar nieuwe mensen die willen helpen, ondersteunen, meedenken en meepraten over activiteiten die in de wijk plaatsvinden. Zou jij het leuk vinden om bijvoorbeeld te helpen bij het organiseren van een zomerfestival? Of heb je affiniteit met redactiewerk of vormgeving en zou je willen helpen met het maken/ontwerpen van de wijkkrant?
Heb je goede ideeën voor de vergroening van de wijk en wil je daar het voortouw in nemen? Laat het ons weten!
Je kan een mail sturen naar: wijkcommissielaares@gmail.com en wij zorgen dat je mail bij de juiste persoon komt.

Liggende en lopende projecten

– Momenteel zijn er een heel aantal projecten in ontwikkeling. Zo is er een bijeenkomst geweest op school over het Tiny Forest dat de school La-Res heeft gewonnen vorig jaar. Hierbij waren de gemeente, de school, de Huiskamer en het stadsdeelmanagement aanwezig. Hierover volgt meer informatie tijdens een thema-avond in april tijdens de openbare vergadering.
– Sports2play is een bedrijf dat sporttoestellen in de wijk wil plaatsen. Ze bieden aan om het eerste jaar ook lessen bij deze apparaten te verzorgen. Dit zijn geen speeltoestellen voor kinderen, maar een soort fitnesstoestellen voor buiten. Dit bedrijf wordt binnenkort uitgenodigd om te komen vertellen wat het precieze plan is.
– Het eerste overleg voor het zomerfestival wordt gepland. Er hebben zich gelukkig een paar vrijwilligers gemeld. Extra vrijwilligers zijn altijd nodig! Nieuwe vrijwilligers kunnen zich nog altijd aanmelden bij Patricia Lems (Leger des Heils-contactpersoon) via e-mail: patricia.lems@legerdesheils.nl

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.