Burendag

ZO IS DE LAARES GEWORDEN,
HET 2e BOEK OVER DE LAARES!
Natuurlijk wacht iedereen met smart op de uitreiking van dit prachtige nieuwe boek van de Laares. Daarom willen we op burendag op het buurtplein (voor wie het niet weet: dit is ook het schoolplein aan de Tulpstraat/Rozenstraat) een klein feestje organiseren. Natuurlijk alles op veilige afstand. Tussen 11 en 13.00 uur kunt u het boek komen ophalen. Ook wacht u daar een heerlijke traktatie: laat u verrassen. Om 11 uur spreekt de voorzitter van de Wijkcommissie de samenstellers van het boek toe en zet ze in het zonnetje. Door middel van linten is een parcours afgezet en de gemeente heeft akkoord gegeven voor deze vorm van “samenkomen”.

Zaterdag 26 september
11.00 tot 13.00 uur, buurt/schoolplein
UITREIKING VAN HET BOEK “ZO IS DE LAARES GEWORDEN”
Aan alle bewoners van de Laares

Wees de eerste om te reageren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.