Het Boek

 

“ZO WAS DE LAARES” wordt vervolgd

Vijftien jaar geleden verscheen het boek “Zo was de Laares”, samengesteld door Astrid Westenberg, Jeanet Mourik en Ineke Geerdink. Deze dames vormden jarenlang het bestuur van Wijkcommissie Laares en begeleidden de bewoners tijdens de herstructurering. Dit boek is nog steeds te koop bij de Wijkcommissie.

Afgelopen jaar is er gewerkt aan een tweede boek, “Zo is de Laares geworden”. Hierin worden alle fysieke veranderingen (gebouwen,straten, groen, enz.) beschreven en zoveel mogelijk getoond met (lucht)foto’s.
Elk huisnummer in de Laares krijgt in het voorjaar van 2020 één gratis exemplaar. De WOM krijgt een aantal exemplaren voor de eerste bewoners van de huizen die nog niet (helemaal) gebouwd zijn. Voor het drukken van deze boeken is in 2018 al € 2500,- gereserveerd uit het wijkbudget.

Ter aanvulling wordt er nu een aanvraag gedaan van € 2500,- uit het wijkbudget van 2019. Het totaal van € 5000,- wordt gebruikt voor het drukken van 2000 boeken. Hiervan worden er dus ruim 1000 gratis verspreid onder de bewoners van de Laares. De rest zal te koop zijn bij de wijkcommissie. Voor deze aanvraag (dit geldt voor alle aanvragen boven de € 1000,-) wordt in de openbare vergadering van 12 december ter stemming gebracht.
Wij nodigen u van harte uit bij deze stemming aanwezig te zijn. 

Ineke en Jeanet,
Mede namens Wijkcommissie Laares

 

“Zo was de Laares”

2007-03-HetBoek-wl

Het boek  “Zo was de Laares”  is voor € 15,00 te koop bij de wijkcommissie.

Kijk op de contactpagina hoe je met de wijkcommissie in contact kan komen.

 

Samen gesteld door:

  • A. Westenberg
  • J. Mourik
  • I. Geerdink

Wees de eerste om te reageren

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.